Pozývame Vás zapojiť sa do našej Adventnej zbierky ŠTYRI DARY a darovať VZDELANIE. Znie to vzdialene, ale práve vďaka Vaším minuloročným darom a štedrosti sme mohli finančne podporiť vzdelávanie dievčat na Strednej škole sv. Don Bosca na misii v Maridi v Južnom Sudáne. Vďaka Vám sa podarilo podporiť dievčatá, ktoré nemajú dostatočnú podporu zo strany svojich rodín a inak by nemali šancu dokončiť strednú školu.

Príbeh jedného z podporených dievčat:

Phoibe je študentkou maturitného ročníka na strednej škole sv. Don Bosca v Maridi. Je najstaršou zo šiestich súrodencov, má ďalšie dve sestry a troch bratov, o ktorých sa stará len ich matka po tom, ako im pred niekoľkými rokmi umrel otec. Matka je jednoduchá farmárka, ktorá sa snaží uživiť svoju rodinu drobným poľnohospodárstvom. Aj vďaka pomoci štedrých darcov Adventnej zbierky ŠTYRI DARY môže Phoibe naplno pokračovať v štúdiu a dokončiť strednú školu. Phoibe je priemernou, ale veľmi usilovnou študentkou, ktorá si váži možnosť vzdelávať sa, v spoločnosti, kde to nie je samozrejmosť.

Pomôžte nám premeniť TÚŽBU PO VZDELANÍ NA MIESTO V ŠKOLSKEJ LAVICI. ĎAKUJEME, ŽE NÁM POMÁHATE PLNIŤ SNY.

 

ADVENTNÚ ZBIERKU ŠTYRI DARY MÔŽETE PODPORIŤ:

  • modlitbou
  • finančným príspevkom na bankový účet:

           IBAN: SK5511000000002626853119

           Variabilný symbol: 2312043688

Do poznámky môžete uviesť dar, pre ktorý ste sa rozhodli (Vzdelanie, Poľnohospodárstvo, Humanitárna pomoc alebo Tam, kde je to najpotrebnejšie).

  • platbou cez QR kód