ŠTÚDIUM POD KOŠATÝM STROMOM ČI V PREPLNENEJ TRIEDE
Aj to je realita mnohých angolských škôl. Problémom však nie je iba nedostatok miesta, ale aj strašné teplo či smrad. Veď ak je v malej triede viac než 50 ľudí, čerstvý vzduch sa minie za niekoľko minút. Niektorí majú výhodu a učia sa vonku, keďže triedu ani nemajú. Avšak vietor, ktorý rozfúka papiere, hmzy, ktorý si iba tak poletuje či pražiace slnko môžu komplikovať štúdium. Preto aj sa aj saleziáni snažia rekonštruovať a stavať nové priestory, aby žiaci mali možnosť študovať v tom najlepšom prostredí.

-Vyhodnotenie fotosúťaže z 3. týždňa zbierky na tému obľúbeného jedla nájdete TU.

-Zistite viac o tejto téme ako aj o práci saleziánov v našej brožúrke TU, kde máme pre vás pripravený aj ďalší interaktívny obsah:

-Načítajte QR v brožúrke a tento týždeň sa pohrajte s tajomnými číslami alebo nájdite rozdiely na obrázku z angolskej triedy

-Na svoje štúdijné roky v škole spomína Branca z mesta Dondo, ktorá častokrát musela o svoje miesto v lavici súťažiť

-Zapojiť sa môžete aj do fotosúťaže. Podeliť sa s nami môžete o fotografiu, namaľovaný obrázok či opis triedy, v ktorej študujete. Fotku, obrázok či text nám pošlite na tehlika@savio.sk. Máte tak šancu vyhrať skvelé ceny.

Mottom našej Tehličky pre Angolu je VZDELANÍM PROTI CHUDOBE A ZA LEPŠÍM ŽIVOTOM. Zapojte sa do Tehličky a spoznávajte, učte sa a podporte cestu za vzdelaním. Ďakujeme.